Friday, July 24, 2009

DT-heinäkuun kortit
Heinäkuun atc-paketti sisälsi nämä Crafty Individualsin matskut. Paitsi mulle sattui eri kollaasikuvat kun tässä Nappikapasta kopsatussa kuvassa, mutta muuten siis näistä matskuista tein seuraavat korttini, jotka jakautuivat edellis kuukauden tapaan 2 x atc ja 1 x 4x4 korttiin.


Atc: "Together Forever"
Kortin reunat olen tavalliseen tapaani käsitellyt leimasinmusteella. Mielestäni tämä tapa viimeistelee hyvin kortin ja saa näiden kuvien aikamaailmaan enemmän "tuntua".
Sudenkorento on kuvana Crafty Individualsin paperissa, mutta melkeinpä voisi kortissa luulla että se on leimattu siihen. Halusin ehdottomasti käyttää sen kuvana hyödyksi joten leikkasinkin varovaisesti sen yläreunastaan paperiveitsellä auki ja laitoin tuon kollaasikuvan sudenkorennon taakse.
Kortin tausta koostuu yht. 2 eri paperista + vanhasta lehtisestä revityillä paloilla.


Atc: "Magic"
Tässä kortissa olen korostanut tekstejä ja numeroita Glossy accents aineella.
Tässä kortissa on taustana vain ja ainoastaan yksi paperi, jonka värien vaihtelua olen korostanut Rub On teipillä. Rakastan noita vanhoja pääsylippuja!! Siihen olen laittanut ajan patinan tuntua leimasinmusteella, jolla myös (ylläri ylläri) päätin koristella kortin reunat ;)


4x4: "Memorial"
Tausta koostuu yhteensä kahdesta eri paperista. Ja tehosteena käytetty jälleen Rub On teippiä, joka toimii lähes joka paikassa.
Lisäsin kollaasiin myös Tim Holtzin pieniä pääsylippuja sekä muuta pientä oheisjuttua vanhoista lehdistä.
Adimt One-lippua myös patinoin musteella.

----
Heinäkuun matskut olivat nostalgisia, heleitä ja mielenkiintoisia. Korttini tein valmiiksi jo aikapäiviä (viikkoja) sitten ja nyt saan ne postata myös tänne näytille :)