Wednesday, December 25, 2013

Jouluinen vaihto

Osallistuin FB:n ATC ja Deco ryhmässä jouluisen atc kortin vaihtoon. Samalla vaihdettiin myös jouluinen tagi sekä toinen atc kortti, jossa aihe oli vapaa. Lisäksi mukaan laitettiin myös jotain askartelutarviketta omista kätköistä :) Itseäni harmittaa etten tajunnu tagia koristella kuin yhdeltä puolelta...sillä Anu-Riikka, joka oli parini....oli nähnyt vaivaa ja koristellut sen molemmin puolin.

Tässä mun lähettämäni koko paketti:



Jouluinen atc kortti "On jouluyö":



Toinen atc korttini (joka värimaailmaltaan jatkaa edellistä...mulla on selvästi joku ruskea kausi):



Tässä jouluinen tagini. Tausta on väritetty misteillä. Enkeliä on kulutettu kynsiviilalla jotta saisi hieman vanhahtavamman vaikutelman:



Tässä saamani atc kortit sekä tagi kuvattuna toiselta puolelta: ..hieman liikahtanut kuva mutta seuraavassa kortit näkyy paremmin.



Ja samat niin että tagi on toisinpäin:



Ja tässä koko Anu-Riikan lähettämä ihanuus. Rakastan vanhoja kirjansivuja...niitä ei ikinä ole liikaa!! Iso kiitosnäistä!





Thursday, December 5, 2013

Askarteluvuoren atc haaste #11



Vuoden tokavika haaste...korteista toinen tuli tehdä oman lempivärin sävyillä....aihe vapaa. Toinen korteista sai olla minkälainen vain ja milloin vain tehty.

Tämän hetkinen yksi lempparivärini sekä askartelussa että muutenkin on ruskea, tässä kortti "Setäni ja minä":

Itse selasin pitkään atc kansiotani ja päätin lähettää v.2009 tekemäni kortin. Kortin tarvikkeet ovat peräisin sen aikaisesta nettikaupasta, Paperikeijusta johon itsekin tein dt-kortteja <3 kortti on mulle tosi läheinen ja kuuluu kaksiosaiseen korttisarjaan...toinen kortti on vielä minulla. Kortin takana oleva kartta on saatu itse järjestämäni atc kollaasikuva-arkki vaihdosta...ja muistan yhä kenen arkista tämä kuva on, Vanilla oli niihin aikoihin läheinen atc vaihtokaverini :) Näin näitä muistoja on kertynyt...



Vaihdon järjestäjänä mulla on aina kunnia hypistellä kaikkien tekemiä kortteja, tässä yhteiskuvassa jokaisen tekemät kortit. Arvontavaihe on haasteellinen joka kerta, ettei kuoret ja kortit mene sekaisin...aina on pelko että joku saa oman korttinsa :) Ja näinhän ei tosiaankaan ole tarkoitus...