Saturday, August 31, 2013

Askarteluvuoren atc vaihdot #7



Tällä kertaa haastoin ihmisiä tekemään kortteja aiheella / tyylillä Mixed media. Itse en ole ikinä yrittänyt tätä tyyliä...tosin kaikki on niin suhteellista, ehkä olen tätä tietämättäni jo tehnyt :) Mutta nyt varta vasten tähän haasteeseen tekemäni kortit:


1/2 "Pelko" Tässä kortissa piti käyttää kangasta. tausta on puuvilla kankaasta ja alareunassa pitsiä. Olen puuvillasta nyppinyt lankoja ja laittanut tuohon kortin keskelle.


2/2 "Ahdistus" Tässä kortissa piti olla jotain metallista. Minun kortissani on prikka, nappeja, klemmareita, hakaneula, viisari ja kello.


Ja molemmat yhdessä.

Thursday, August 29, 2013

Lasinalus deco

Osallistuin Piikun lasinalus decoon FB:n ATC ja Deco-ryhmässä. Piiku lähetti sekä lasinaluset että 2 vanhaa valokuvaa. Toisaalta oli sääli oikeeta valokuvaa alkaa decoon laittamaan...oon niin tottunut skannaamaan ja tulostamaan näitä aarteita :) Mutta loppupeleissä fiilis oli mahtava että nimenomaan pääsi liittämään niinkin vanhoja kuvia ja luomaan niihin uudelleen tarinan!

Tässä kuvia deco"sivuistani":

Ensimmäisen "sivun" etupuoli, jossa siis käytetty Piikun lähettämää kuvaa.


Ensimmäisen "sivun" nurjapuoli, jossa omia kuviani...


Toisen "sivun" etupuoli, jossa käytetty Piikun lähettämää kuvaa.


Toisen "sivun" nurjapuoli, jossa taasen omia kuviani...

Kaikkiin sivuihin olen itse värjännyt paperin...ja kyllä, Big Shot on ollut mukana decoilussa :) Tätä oli mahtava tehdä!! Kiitos Piikulle.

Sunday, August 25, 2013

Askarteluvuoren ATC vaihdot #6

Askarteluvuoren ATC vaihdot haaste-blogissani oli taannoin menossa haaste jossa tehtiin korttiperheet. Nyt on perheet vaihdettu ja aika esitellä sekä oma tekemäni perhe että minulle tullut uusioperhe :) En yleensä jaksa postata vaihtokortteja blogiini mutta nyt kun tässä haasteessa ideana oli tuo perheiden sekoittuminen niin tällä kertaa jaksan postat nämäkin :) Haaste oli kokonaisuudessaan todella kiva mutta myös haastava, niinkuin moni muukin sanoi. Tässä kuitenkin tehtiin 4 atc korttia ja joka kortissa piti ilmetä tietyt jutut...joista enemmän haasteen postauksessa täällä.


Äiti - Totinen


Isä - Hymy


Poika - Hevonen


Tyttö - Auto

Ja nämä kortit sain vaihdossa:


Äiti Raija Annikilta


Isä Merviltä


Poika Cassulta


Tyttö Tuirelta

ATC vaihto haasteeni löytyvät siis täältä ja mukaan pääsee ilman sen kummempia kriteereitä. Uusimmassa haasteessa, eli #8 olen kuitenkin kerännyt pientä info pakettia, mitkä olisi hyvä olla kortissa, lähinnä sen kestävyyden kannalta sekä muiden iloksi, että voi vuosienkin päästä muistaa keneltä kortti on tullut ja kurkata mahdollisesti blogiin :)

Tervetuloa siis mukaan vaihtamaan ATC kortteja hasteen muodossa!

Tuesday, August 13, 2013

Think Monday - Think ATC

My second time this challenge...Friendship.



Again....My English is not good, so I can`t tell more. I hope that this ATC card tell itself to you :)

Haasteen aiheena "Ystävyys" ja vaikka muuri on iso minun ja Englannin kielen välillä, toivon että kortti itsessään kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

This ATC card is available for swap.
Vapaana vaihtoon!