Wednesday, November 28, 2012

TTM # 48

Tässä samalla jo kun mietin, minkä kivan haasteen otan ensi vuonna vastaan...totean että blogini on tämän vuoden ollut hieman yksitoikkoinen päivityksissään. En ole pahemmin muuta tehnyt kun TTM kortteja :) Nää on kyllä ollu hauskoja mutta voishan sitöä aktivoitua enemmän muihinkin haasteisiin ja vaihtoihin. Vinkatkaa jos jo nyt on liikkeellä jokin haaste vuodelle 2013



Tässä nyt kumminkin viikon 48 TTM korttini "Ylös"..jossa perhosen johdolla on päässeet myös pienet koirat lentämään. Käytin kortissa samaa taustaa kun viime viikon kortissakin, paperi tullut vaatteen mukana. Tein taustaa sen verran reilusti että riitti tähänkin :) Domino palaset tulivat Tuirelta KK:n Inspis vaihtokortin mukana. Inspis haasteesta tulikin ihana Siskon tekemä kortti!!

Saturday, November 24, 2012

TTM # 47



Viikon 47 TTM korttini valmistui juuri. Mukana tullutta on taustapaperi joka on tullut paidan mukana.

Wednesday, November 14, 2012

TTM # 46

Tämän viikon TTM haaste korttini elää muropaketin mennyttä elämää.



Kortin pohja siis leikattu muropaketista. Muita materiaaleja ovat akryylimaalit, nepparit, ohut rautalanka, leimasinmuste ja kirjan sivu (josta siis tuo teksti).

Sunday, November 11, 2012

Onnea isät!


Onnea kaikille isille :) Oma isäni saa tänään linnunpönttö piparkakku talon. Vuoden päivät olen miettinyt miten ihanaa olisi kokeilla tälläistä ja nyt sen tein. Kaavoja mulla ei ollut mutta tekaisin ne omasta päästäni ja tyytyväinen olen mittoihin. Näitähän vois tehdä lisää lasten koulun joulumyyjäisiin.



Ja tässä aiheeseen sopiva kortti. Lastemme mielestä linnun pyrstö on kalan pyrstön näköinen...jaa-a, pitää kyllä paikkansa :)

Wednesday, November 7, 2012

TTM # 45



Mukana tullutta on kortin tausta. Pahvi tuli erään kuvioleikkurin mukana ja jätin sen sellaisenaan korttiin, hieman karhealla kynsiviilalla kulutin reunoja.
Ja anteeksi raa´asta kuvamateriaalista koskien viime viikon postaukseen. Toisaalta otin Siskon kommentin kohteliaisuutena :) Kivaa olisi harrastaa maskeerausta enemmänkin...

Saturday, November 3, 2012

TTM # 44



Mielessä on ollut jo pitkään tuollaisen koukun kokeileminen korttiin. Tuntuu ettei se sovi minkään kuvan kanssa...joten päätin tehdä koko atc:n ilman kuvaa. Tää on mulle haastavaa sillä yleensä suuntaan koko kortin idean itse kuvassa olevan henkilön / hahmon mukaan. Nyt tämä on tälläinen mielen / ajatuksen kortti.
Mukana tullutta tuo muovinen koukku, joka lienee joittenkin sukkien paketissa ollut. Rinkulat olen tehnyt akryylimaalilla Rypsiöljyn korkin kanssa :) Napit ovat vanhoja.
Tämä korttini osallistuu siis TTM viikon 44 haasteeseen.



Ja vielä mukavaa Pyhäinpäivää kaikille. Pääsin aiemmin viikolla kokeilemaan itselleni kauhujuttuja kun poikani pyysi halloween discoon "haavan". Tässä hieman osviittaa mitä kokeilin. Näiden lisäksi mm. ampumahaavaa yms. :)