Wednesday, August 22, 2012

TTM # 34

TTM-haasteen viikon 34 korttini: "Koru"



Kortissa liikutettava tagi, jonka alla mystinen teksti tagissa olevan naisen kaulakorusta :) Mukana tullutta on tagi, tuo nauha jolla kalan päällä istuva kissa leikkii sekä myös nainen ja kortin sisäpuolella oleva "SF-rekisteri". Kaksi jälkimmäistä olivat jostain esitteestä jonka nappasin kesäloma reissulla mukaani.

Tuesday, August 14, 2012

TTM # 33

Zettityylillä jatketaan tämänkin viikon TTM haasteessa. Mä en tiedä - musta vaan tuntuu ettei tää zettiologia oo mun juttu :) Mun kortit on enemmän zettimäisiä kun en yritä niistä niitä tehdä. Tässä näkyy että jotakin puttuu, kortti ei ole syntynyt puihtaasta mielikuvituksesta eikä se ole rakentunut tekemisen myötä. Silloin tulee parhaimpia kun levittää vaan kamat pöydälle eikä mieti mitä tekee...se syntyy mikä syntyy. Mutta tällä mennään: "Perfect"



Mukana tullutta on lappuja ostamistani vaatteista, Ikean sokeripussista pala ja on kortin taustakin tullut jonkun suklaan mukana...taitaa olla samaa reilunkaupan suklaata kun viime viikollakin. Sana "perfect" josta tulee kortin nimikin, on H&M alushousujen lapusta :)

Thursday, August 9, 2012

TTM # 32

Arkipäivät käyvät vähiin tältä viikolta, mutta vielä ehtii mukaan TTM haasteeseen. Saas nähdä missä vaiheessa multa menee joku viikko kokonaan ohi :)

Hain atc-korttiini hieman Zetti henkeä. Yleensä en ole harrastanut korteissa piirtämistä mutta päätin nyt kokeilla sitäkin hieman. Kortissani jalat on liikkuva osa, kengät löytyy ylälkulmista kun ei ne jalassa tällä tyttösellä pysy :)Ja nimeksi annoinkin kortille "Levottomat jalat"
Mukana tullutta on tausta joka on reilun kaupan suklaalevustä.


P.S. Bongasin Järvenpään työväenopiston lehtisessä mielenkiintoisen kurssin jonne on pakko päästä!!