Thursday, May 31, 2012

TTM # 22

"Tämä tuli mukana" haasteen tuorein korttini "Sävel" on tässä:
Miekkonen on kuvansiirtokokeilu jonka nyt kekkasin ottaa atc korttiini. Mukana tullutta on bussilippu Tukholmasta. Nuotit on tuputettu leimasinmusteella ääriviivatarraa sabluunana käyttäen. TTM Haaste pyörii Puolivälin varastossa koko vuoden!

Friday, May 25, 2012

TTM # 21

Terveisiä länsinaapuristamme! Kevään muotia pursuava TTM korttini "32878" tässä:
Mukana tullutta kortissani on nyt lähes kaikki. Tausta on Tukholmalaisen jätskikioskin serveetti. Teksti ja värilliset osat kuvasta Vero Modan kevätkuvastosta (ostin farkut, kuvasto pakattiin pussiin mukaan). Lisäksi tuo alareunan lipuke, josta kortin nimikin tulee, on Tukholman bussilipusta.

Friday, May 18, 2012

TTM # 20

Half Way Storagen TTM haaste on kirinyt jo viikkojen mukaan 20. korttiin!! Näin tää aika menee kivasti viikko viikolta - kortti kortilta :) Tällä viikolla mä päätin kokeilla sitä mitä monet on jo kokeilleet ja mikä mulle ei olis tullu mieleenkään....eli pussinsulkija. Löysinpä vielä sellaisen jossa on tämän päivän päivämäärä. En tiedä kuinka hyvin se istuu tähän "Loukattu" korttiini mutta olkoon sitten niin että kortin ukko on tänään loukkaantunut jollekulle oikein toden teolla...eikä saanut edes nukutuksi viime yönä.

Monday, May 14, 2012

Älämölö - kuKKuu

Olen synnyttänyt Askarteluvuorelle pikkuveljen. Älämölö - kuKKuu blogini sijaitsee aivan tuossa vieressä...käykäähän kurkkaamassa :) Askarteluvuori pyhitetty jatkossakin lähinnä atc korteille ja Älämölö - kuKKuu kaikelle muulle mitä käsistäni syntyy.

Friday, May 11, 2012

TTM # 19

Viimetingassa taas kerkiän mukaan tän viikon TTM haasteeseen. Värjäsin eilen hiukset ja siinä samalla jo aloin kehitellä korttiani. Viikon 19 TTM korttini siis tässä, nimeltään "Rikkinäinen"
Mukana tullutta on siis tuo kortin tausta, leikattu hiusväri purkista. Kortin toinen kuva, nainen vasemmassa alakulmassa palasina on muutes kiinalaisesta sanomalehdestä leikattu....mieheni löysi lehden junasta ja toi mulle :) Ja jibbee, voitin näköjään TTM Extra kortin Tuiren arvonnassa. Kiitos =)

Friday, May 4, 2012

TTM # 18

Viikko 18 lopuillaan....viikonloppu edessä!! Tässä haastekorttini TTM # 18 haasteeseen. Atc korttini nimi on "Kasvava viha". Mukana tullutta on päivämäärä ja kellon aika. Nämä tupsahtivat tänään postista eräiden ihanien aarteiden kuoressa. Eli postin digitaalinen postimerkki kyseessä.
Ja tässä nämä aarteet jotka tulivat tänään postista. Huusin nämä täältä huutoillasta! Suosittelen lämpimästi, hinnat eivät olleet päätähuimaavat.
Ihana wanha kirja, kaunis myös sisältä. Wanhoja rahoja, wanha kirjekuori, "Vattenkuranstalten i Lovisa"-vihkonen ja yleiskortti. Ostin askartelumateriaaliksi mutta en varmaan tälläisenä raaski käyttää, pitänee saada skanneri toimimaan :)