Monday, January 30, 2012

TTM # 5 Kome sydäntä 1/3 "Jumala"

Tämän viikon TTM haasteessa mukana kolmiosaisen korttisarjan ensimmäisellä kortilla.
Korttisarjan nimi on "Kolme sydäntä" ja 1/3 kortti on nimeltään "Jumala".





Mukana tullutta tässä kortissa (kuten kahdessa seuraavassakin) on label jossa kuva on kiinni. Label on liikkuva osa atc kortissa. Kuvat siis kahteen kertaan jotta kortin teksti näkyy kokonaisuudessaan.

Innoittajana toimi kirppikseltä ostamani kirja "Kolme sydäntä", jossa on koskettavia tekstinpätkiä. Kuvat kortteihin olen skannannut kirjaston poistomyynnistä ostamastani kirjasta "Suomen ilmavoimien historia, Hävittäjä-ässät" ja ideana kortissa ilmaista näiden hävittäjälentäjien ajatuksia...

Monday, January 23, 2012

TTM #4 "Robert-setä"


Neljännen viikon Tämä Tuli Mukana haasteessa päähenkilönä Robert-setä jolla on kaikki erinomaisesti kohdallaan....tai sitten ei :)

Ihastuin näihin suihin joten vielä tällä viikolla mukana valkoiset hampaat.
Mukana tullutta on tuo keskimmäinen metallinen nippeli, eli painonapin naaras puoli, joka on tullut takin mukana.

Sen verran paksuja nuo metallikoristeet ettei skannaamalla saanut hyvää tulosta, otin kameralla kuvan ja nyt on värit hieman kärsineet...mutta taustalta näkyy mun piirtämiä kaaria ja kimalletta.

Monday, January 16, 2012

TTM #3 "Ei syötävää" 2/2

Tässä korttini kolmannen viikon TTM-haasteeseen.


Kortti on toinen osa kaksiosaista korttisarjaa "Ei syötävää". Mukana tullutta on tuo silica gel- pussi jonka sisällä on neidolle maistuvia palloja :)
Korttien innoittajana toimi pussissa lukeva teksti "Do not eat".
Sarjan ykköskortti on tuossa pari postausta alaspäin.

Sunday, January 15, 2012

Löytöjä....



Tässä kuvassa löytöjä sekä kirpparilta että kirjaston poistomyynnistä. Mahtava masiina tuo ikivanha kohokirjoitin, mukana tullut sininen teippi jo osittain naputeltu. Ostoslistalla nyt mustaa kohokirjoitin teippiä, sopii paremmin myös kortteihin.

Kirjastosta ostettu Hävittäjä ässät kirja (ylhäällä vasemmalla) on loistavaa matskua askarteluun, takaraivossa muhii muutaman kortin sarja hävittäjälentäjistä ja heidän ajatuksistaan...katsotaan milloin nuo syntyvät.

Monday, January 9, 2012

TTM #2 "Ei syötävää" 1/2

Puolivälin varaston koko vuoden kestävän "Tämä tuli mukana" haasteen toinen korttini, viikolla 2.



"Ei syötävää" -korttini on kaksiosaisen korttisarjan eka kortti, sarjan toinen kortti julkaistaan viikolla 3...ja sitten myös paljastuu mitä ei olisi saanut syödä ;)
Tässä kortissa nuo rinkulat miekkosen silmien ympärillä on tullut mukana, tulivat takin nappipussissa ja ovat neppareiden osia. Yleensä säästän ko. napit kokonaisuudessaan varuulta, mutta mulla ei oo aavistustakaan miten saisin kotikonstein nuo rinkulat nappien mukaan takkiin :) Joten uskalsin ottaa korttiin.

Saturday, January 7, 2012

Inspis # 17 "Vuosi 2012"



ATC korttini KK-sivustolla pyörivään Inspiraation lähteillä # 17 haasteeseen. Aiheena "Vuosi 2012".
Olen käyttänyt kortissani Tim Holtzin ihanaa rekisterikilpipaperia, kuten Timppa itsekkin sitä on silpunnut =)
Tekstinpätkä on leikattu "Kanit laulavat pimeässä" -kirjasta jonka ostin kirjaston poistokopasta askartelumatskuksi. Kirja on täynnä ihania runonpätkiä ja vuorosanoja, tosi mahtava!


Kortissa oleva tyttö on skannattu tästä mahtavasta kirppislöydöstä.

Sunday, January 1, 2012

TTM #1 "Important!"

Ensimmäinen haastekorttini koko vuoden jatkuvaan "Tämä tuli mukana" haasteeseen. Ohjeet haasteeseen löytyvät täältä.
Kortissani kaikki on mukana tullutta. Kyselin vielä selvyyden vuoksi Tuirelta, riittääkö korttiin yksi "TTM"-matsku ja kyllä - olisi riittänyt =) Mutta tässä oli haastetta kerrakseen sillä normaalisti en tee koko korttia tälläisistä matskuista.
Jos nyt kuitenkin täytyy yksi materiaali nimetä, niin nimeän tuon labelin joka on tullut Converse kenkieni mukana. Tämä on ihana label ja nyt se säilyy mulla aina kun on liitettynä atc korttiin.



Muina matskuina olen käyttänyt Hongkongista saapuneen tilauksen pakkausta, jossa siis tuollainen jännä muovinen ympyrä sulkija naruineen, samaisen kuoren lähetysnumeroa (vai mikä lie postin lippu-lappunen) sekä erään vaatteen hintalapussa roikkunutta nauhaa hakaneulan kera. Nuo tekstit löytyvät lasten takin mukana tulleesta lappusesta jossa selvitettiin kankaan ja koko takin ominaisuuksia yms.