Tuesday, September 28, 2010

DT kortteja

Täälä on jälleen tehty Paperikeijun DT-kortteja. Tällä kertaa tein 4x4 kortteja ihanista October Afternoonin Wild Cards -korteista. Aivan mahtavia kortteja jotka sopisivat kokonsa puolesta täydellisesti myös atc kortin pohjiksi. Kortit ovat aivan ihania itsessään ja halusin luoda näiden ympärille maailmaa. Ajatuksena oli tehdä näistä ihan vaikka minitauluja. Katsotaan saavatko ne ajan kanssa kehykset ympärille :)

Käytin näissä tehosteena Tim Holtzin Fragments-paloja, eli läpinäkyviä suorakulmioita joihin olen Glossy Accents-Koholakalla liimannut kiinni tekstipaperia.
Kortin reunat olen käsitellyt valkoisella akryylilakalla, jota olen sittemmin hionut paikoin pois karhealla kynsiviilalla ja tuputtanut leimasinmustetta.

Tälläisiä korteista tuli:







Friday, September 3, 2010

Pitsit, sulat ja hatut

Koukussa Kortteihin Inspiraation lähteellä haaste #4: Pitsit, sulat ja hatut. Mun inspis tuotti 2 aivan erilaista ATC-korttia.
Ekan kortin tein haasteeseen jo aiemmin mutta hylkäsin sen koska siitä puuttui "se jokin". Myöhemmin se jokin löytyi ja osallistuin haasteeseen myös sillä, eli tällä:

Kuvassa on liikkuva tagi, joten olen skannannut sen alustaa vasten (ja se jokin on tuo teksti...your hat).

Ja myös tällä ATC:llä osallistuin haasteeseen:

Tässä kortissa on liikkuvat jalat joten skannasin kahteen kertaan eri asennoissa: