Saturday, March 31, 2007

Yksikätiset ja kädelliset

Maissin kanssa sovittiin atc vaihto, jossa käytämme yhtä leimasinta osana koko kortin kuva-aihetta. Tästä lähtikin ideoita ja tänä aamuna syntyi neljän atc kortin sarja samalla kun mies ja esikoinen vaihtoivat autoon kesärenkaat ja kuopus vetelei sikeitä takapihalla.








Leimasimen tilasin Finnstamperilta ja olen ihan rakstunut siihen.
Haluaako joku vaihtaa? Voin vaihtaa kahden sarjat, eli toiset on nuo ekat eli yksikätiset ja toiset nuo kaksi vikaa kuvaa eli kädelliset. Pistä kommenttia jos olet kiinnostunut!

Vaihtoja ollaan taas tehty parin ihmisen kanssa, postaan myöhemmin kun saan ne skannattua.
Say:ltäni ei saapunut eilen mitään postia :o Postimies Pate varmaan unohtanut tuoda. Eli edelleen yllärinä pysyy.

Thursday, March 29, 2007

Tänään taitaa salaisuus ratketa minullekkin...

...sillä eilen se ei vielä ratkennut. Say oli kovin pääsiäistunnelmissa ja postitti mulle tälläisiä :)
Meillä tosin ruoho kasvaa jo kovaa vauhtia, joten pistetään ens vuotta odottamaan nuo say:n ruohot ;)
Me ollaan täällä muutenkin ihan jo pääsiäisessä, poikani kanssa tehtiin eilen virpomisvitsat!
Mut hei, kattokaa mikä mulla on (klikkaa kuvaa niin näet paremmin)!!! Tilasin Finnstamperilta taas (aivan liikaa) tavaraa ja mukana tuli mm. tää leimasin, aivan ihana <3 Finnstampersilla on Tim Holtz Collection leimasimia muitakin, ovat vaan hurjan kalliita, mutta tuntuvat kyllä näin ensikosketuksella jo hintansa veroisilta.
Ostamani telan avulla olen harjoitellut Hiekkaoliivista tilaamiani valokuvaleimasimia. Nää on osoittautuneet tosi vaikeiksi enkä meinaa saada lainkaan hyvää tulosta. Mutta sinnikäs harjoittelu jatkuu. Tuo pienempi leimasin vielä jotenkuten on ok, mutta mitä isommaksi leimasin tulee, sen hankalampi sillä on saada hyvää jälkeä :(

Wednesday, March 28, 2007

Salaisuuteni paljastui.

Olen toiminut Tiinalle say:nä tammikuun ekasta päivästä lähtien. Nyt on salaisuus paljastettu ja voin esittää mitä olinkaan hänelle lähettänyt. Aika selkeesti Tiina ilmaisi ettei mitään Tiimari krääsää joten kunnioitin hänen toivettaan :) Itseasiassa mitään en Tiimarista hankkinut, vaikkakin siellä nykyään ihan ok kamaa myydäänkin.

Mulla tää atc intoilu vasta lymys nurkan takana tammikuussa, joten pidän mm. Tiinaa syypäänä siihen, missä nykyään mennään ;) Tai ehkä pitäisi häntä kiittää ennemminkin :) Mä en itse malttanut odottaa Say:n loppumista vaan otin riskin ja vaihdoin atc kortteja hänen kanssaan jo aiemmin, jossain vaiheessa mulle kävi ilmi että Tiina on arvannut say:nsä :) Niin varmaan kävikin...liekö käsiala, toiminta vai postileima paljastanut.

Mulle avautui miljoonia ovia uusiin maailmoihin samalla kun metsästin Tiinalle jotain kivaa materiaalia. Mulla oli periaatteena se että tuon 5e/kk lisäksi lahjoitin jotain omista varastoistani myös. Näin sain lähetyksistä hieman muhkeampia. Mä ostelin myös itselleni (ehkä liiankin) paljon tavaraa ja lahjoitin niistä sitten aina jotain Tiinalle.

Mutta, mitä pistinkään postiin?

Eka lähetys sisälsi paperivihkosen ja koristeita atc kortteihin. Mukana oli itse tekemäni kortti, jonka takana oli viesti pakattuna salaperäisesti ;)

Toisessa paketissa lähetin kiiltokuvamaisia tarroja, enkeliaihein. Nauhoja sekä kiiltokuvia ja pikkuhelmiä myös. Mukana oli itse tekemäni label, nauhoissa kiinni.

Kolmantena lähetin kansion sisällä papereita, tarroja ja tageja. Pussukassa oli koristeita omista varastoistani. Tää lähetys osui ystävänpäiväksi, joten mukaan lähti myös ystävänpäiväkortti.


Neljäntenä lähetin itse tekemäni "paperi parkin". Tää sisälsi reilu 20kpl papereita omista varastoistani, tarkkaa lukumäärää en muista. Olisi ollut tylsää lähettää pelkkiä papereita joten taiteilin siksi nuo kannet mukaan. Lisäksi lähetin pääsiäisvintage kuvia.

Tässä yksi ote koko vihkosesta, tähän tapaan paperit olivat siellä kiinni, helppo irroittaa askarteluun. Yhdellä sivulla oli aina monta paperia päällekkäin.

Vikassa lähetyksessä postitin itse tekemäni vihkosen jossa ensin yleisjorinaa ja lopulta salaisuuden paljastus. Tiina joutui raaputtamaan esiin nimeni ym. tiedot :) Kannen taiteilin taas ihan vaan siksi ettei tarvinnut pelkkiä lappusia lähetellä.
Pussukoihin pakkasin nappeja sekä pitsinpaloja (ne oli oikeesti pitsikauluksia) joita voi hyödyntää askarteluun. Lisäksi lähetin valokuvaleimasimen, sikarietiketti ja koristeita atc kortteihin, miehisiä vintage sellaisia :) Ja niin, oli siinä nauhojakin.
Tein myös atc korin, joka on minun näköiseni.


Mukana oli myös itse tekemäni Maze book, jonka esittelen seuraavaksi:
kansi.









Jossain vaiheessa Tiinalla oli synttäritkin...

...lähetin hänelle KoolAid jauhoja :)

*****

Mulla oli hauskaa toimiessani say:nä!!

Ilman tätä vaihtoa en varmaankaan olisi hurahtanut atc:hen enkä decoiluun tai yhtään mihinkään mitä olen tässä blogissani tehnyt :)

Nyt sit into pinkeenä kohti say2:sta!!

Materiaalihankintoja ja Say salailee edelleenkin

Hiekkaoliivin deco kiertävällä aiheella saapui tänään. Tein siihen tälläisen sivun. Aiemmalta sivulta nappasin kiertäväksi aiheeksi napin. Johanna oli käyttänyt kukan muotoisia nappitarroja ja mulla oli raaputuskuva nappeja ;) Seuraavan askartelijan helpotukseksi laitoin sivulleni mm. sudenkorentoja ja kalenterin sekä tuon kartan, vaikkeivät ne suoranaisesti ilmailuun liitykkään ;)
Kipaisin paikallisessa askartelukaupassa ostamassa telaa. Ostin sit (yllätys yllätys) jotain muutakin. Ihania papereita ja kulmasakset, siis noilla saa pyöristettyjä kulmia kortteihin. Olen sellasta lävistäjää etsinyt mutten oo löytäny mistään.
(Tuossa aiemmassa kuvassa, decossa käytin papereina näitä uusia tästä vihkosesta.)
Askartelupuoti Piasta saapui tilaus, katsokaa katsokaa mitä ihanaa sieltä tilasin :p Siellä on Rub-On kuvia vaikkas kuinka paljon! Tässä vinkki mm. kaikille Say2 osallistujille ;)
(Kuvassa näkyviä kiiltokuvia ja noita nappeja käytin siis tuossa decossa, josta tuo eka kuva.)

Ja say iski postilaatikon välityksellä tänäänkin!!
Eikä vieläkään kertonut kuka on :)
Kivoja nauhoja ja aakkosia hän postitteli, kiitos! Huomenna varmaan sit kans jotain ja ylihuomenna ylläri paljastuu (?) ;)
Itse muutes lähetin tänään oman paljastukseni.

Tuesday, March 27, 2007

Jo toinen Say posti tällä viikolla...

...vaikka on vasta tiistai :)
Say ei vieläkään paljastanut henkilöllisyyttään...tosin mulla on jonkun aikaa ollu hieman semmoinen kutina että olen mm. atc kortteja kyseisen henkilön kanssa joskus vaihtanut *hmmm* käsiala on tutun oloinen, samoin postileima kuoressa. Tosin eilinen lähetys tuli eri paikasta ja tästä tän päiväisestä en saanut postileimasta selvää, oli vain osittain näkyvissä.
No, en lähde enempää arvailemaan nyt vaan odotan vielä jännityksellä kuka mahtaa olla lähetyksien takana :D
Suklaatikkari meni jo mahaan. Strassin ovat ihania!! Kiitos ;)
*****
Osallistuin Lotan järjestämään maa-aiheeseen ryhmäswappiin. Itse tein maasta Japani enkä sitten kuvannut / skannannut omia korttejani. Yritän metsästää jonkun blogista kortin niin nappaan sen sieltä!
Eli ohjeen mukaan tein siis 9 korttia ja vielä lähettäessäni Lotalle niitä, mietin jätänkö omani jo kotiin...no onneksi en jättänyt sillä ei niistä ollutkaan mulle tarkoitettu mikään vaan 9:lle muulle osallistujalle ;) Nyt mulle ei jäänyt lainkaan Japania enkä kyl jaksa alkaa enää sitä tekemäänkään. Pitää en kerralla tehdä itselle oma jos niin haluaa.

Nämä ylläolevat kortit saapuivat, eli siinä on maita: Ruotsi, Italia, Norja, Ranska, Korea, Kiina, Suomi, Englanti ja Kreikka.
Tää oli hauska swappi!!
*****

Jaatiinan materiaalit saapuivat myös tänään!! Nämä siis ovat siitä "Ei sikaa säkissä" materiaalivaihdosta. Aivan ihania, meillä taitaa olla jokseenkin sama maku. Mulla oli ennestään näistä vaan tuo pääsiäis arkki, joista olenkin jo jonkun verran askarrellut.
Kuvassa keskellä näkyy Jaatiinan tekemä atc kortti, ihana sekin! Pitää skannata se paremmin myöhemmin.

Alpi-poikani 3v7kk löysi eilen meiltä sisältä kärpäsen. Hän risti sen "Tuttiritariksi" (yllätys, yllätys...) ja halusi ruokkia sitä. Leikkasimme keksipaketista ohjan jonne laitoimme talouspaperia ja Alpi murusteli sinne maissinaksua ja muumikeksiä. Kärpänen viihtyi pitkään ateroimassa :)
Nyt Tuttiritari on hävinnyt jonnekin.

Monday, March 26, 2007

Atc vaihtoja ja Say postia

Maria H:n kanssa vaihdettiin Atc:t aiheista aika ja siivet. Tässä ensin mun tekemät korttini:
Aika 1/2. Tässä käytin Hiekkaoliivista tilaamaani valokuvaleimasinta. Multa puuttuu se tela joka olis kyl tosi hyvä näihin kuviin, tulis tarkempia ja parempia...
Aika 2/2
Siivet 1/2
Siivet 2/2
*****
Ja allaolevat kortit lähetti Maria H minulle.
Kiitos paljon!! Nää olivat tosi kaunitta ja taidokkaasti tehtyjä ;)
*****
Say...joka ei vielä paljastanut itseään, lähetti mulle maanantain piristykseksi...
...tälläistä. Kiitos! Tuo kortti on ajankohtainen nyt kun Krookukset työntävät päätään jo esiin :)
*****
Täällä parhaillaan itsekin valmistaudun paljastamaan omaa henkilöllisyyttäni ja tää touhu on tosi kivaa :))

Saturday, March 24, 2007

Materiaalivaihtoja ja muuta

"Ei sikaa säkissä" -materiaalivaihtoja tein sekä Jaatiinan että Johannan kanssa. Nyt en enää tiedä kumman pektin lähetin kummalle tyttösistä, mutta kuvat nyt molemmista. Jaatiinan matskut lisään kun saapuvat.
*****

Nämä 2 kuvaa toisesta paketista...

...ja nämä 2 kuvaa siitä toisesta.
*****
Johannalta saapui tämä paketti, kiitos tykkäsin paljon!
*****
Nämä paperit ja kiiltsikat tulivat Kaisuliinalta, kun lähetin hänelle nämä paperit. Kiitos!! Nää oli kans kivoja ja erilaisia mitä mulla itselläni on.
*****
Tässä kuva Mauri Kunnaksen puuväreistä, jotka toin pojalleni tuliaisiksi viikko sitten laivalta. Aivan ihanat!!

Ja tässä poikani askartelema kello. Avoimessa päiväkodissa askarreltiin näitä nyt viikolla liittyen kellojen siirtoon.
...ja kellojen siirrosta tulikin mieleen että toivottavasti meillä siis huomenna nukutaan edes aamu kuuteen, tänäänkin kun ollaan herätty viiden aikaan :o On tää touhu ihan päätöntä kun lapset herää tooooosi aikaisin! No, nukkumaankin menevät hieman liian aikaisin illalla.